Workshops

Klankbad
Instrumenten klankbad

Workshops

Yoga Uden biedt een gevarieerd programma van zowel nieuwe als jaarlijks terugkerende workshops. Ook deze vinden plaats in de eigen yogastudio en worden verzorgd door Katinka (tenzij anders vermeld).
Hieronder de workshops voor het voorjaar van 2024. Genoemde tijden zijn inclusief theepauze(s).
Neem vrijblijvend contact op met Katinka voor workshops en lessen op maat.

Meditatie (in het najaar volgt weer een vijfdaagse meditatiecursus; nadere info volgt!)
 
Yoga & Dans (zaterdag 20 april van 10.00 – 12.30 uur; bijdrage € 27,50)
In deze workshop draait het om het samenvallen van yoga en dans. De gevoelsaspecten, bewustwording en het meditatieve aspect van de yoga, de muziek en het enthousiasmerende van de dans en de bewegingen en houdingen van beide. Ervaring met dans is niet nodig!
In een yogales met voorbereidende oefeningen werk je toe naar twee of drie yogadansen. De dansen zijn een combinatie van yogahoudingen en danspassen. Hierbij gaat het erom hoe je de bewegingen/passen die je maakt ervaart, wat ze met je doen en niet om het neerzetten van een zo mooi en perfect mogelijk uitgevoerd plaatje.
 

Klankbad (woensdag 22 mei; 19:30 – 21:30; bijdrage € 22,-; aanmelding tot 8 mei)
Een ontspanning waarbij je je laat onderdompelen in en meevoeren met de klanken van klankschalen, andere instrumenten en de menselijke stem; een ontspanning die je raakt tot in de diepere lagen van jezelf.

Voorwaarden voor deelname:

  • Aanmelding per e-mail; deelname gebeurt op volgorde van aanmelding (vol is vol!)
  • Je inschrijving is definitief na ontvangstbevestiging van je aanmelding. Je verplicht je hiermee tot betaling van de workshop (uiterlijk een week vóór aanvang), OOK als je tussentijds je deelname annuleert. Reeds betaalde bijdrage(n) worden niet gerestitueerd
  • Betaling per bank, uiterlijk een week vóór aanvang van de workshop, onder vermelding van: datum en titel workshop(s); vermeld a.u.b. je (achter)naam als deze afwijkt van die van de eerste rekeninghouder!
  • Bij annulering van een workshop door Yoga Uden wordt een alternatieve datum gezocht of volgt terugstorting van de bijdrage aan de deelnemers. 
Schuiven naar boven