Workshops

Klankbad
Instrumenten klankbad

Workshops

Yoga Uden biedt een gevarieerd programma van zowel nieuwe als jaarlijks terugkerende workshops. Ook deze vinden plaats in de eigen yogastudio en worden verzorgd door Katinka (tenzij anders vermeld). Genoemde tijden zijn inclusief theepauze(s).
Neem vrijblijvend contact op met Katinka voor workshops en lessen op maat.

Yoga & Dans (planning volgt)
In deze workshop draait het om het samenvallen van yoga en dans. De gevoelsaspecten, bewustwording en het meditatieve aspect van de yoga, de muziek en het enthousiasmerende van de dans en de bewe-gingen en houdingen van beide. Ervaring met dans is niet nodig!
In een yogales met voorbereidende oefeningen werk je toe naar twee of drie yogadansen. De dansen zijn een combinatie van yogahoudingen en danspassen. Hierbij gaat het erom hoe je de bewegingen/passen die je maakt ervaart, wat ze met je doen en niet om het neerzetten van een zo mooi en perfect mogelijk uitgevoerd plaatje.

Midlife-yoga (zomercursus op donderdag 8 en vrijdag 9 juli 2021; € 100,-)
De overgang geeft veranderingen op lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel gebied. In deze cursus krijg je hier meer inzicht in en doe je oefeningen die daar positief op inwerken. 

De cursus bestaat uit vijf lesblokken, met de volgende thema’s:

  • hormoonklieren
  • botten en gewrichten
  • bekkenbodem, blaas en geslachtsorganen
  • specifieke overgangsklachten (opvliegers, rusteloze benen, hartkloppingen, slapeloosheid)
  • hart, borsten en centraal zenuwstelsel
Stiltedag (planning volgt)

Een dag voor jezelf, om naar binnen te keren en de drukte van alledag van je af te schudden. Met yoga, verschillende meditatievormen, muziek en een stiltewandeling. Kortom: een ontspannen en inspirerende dag. De bijdrage is inclusief thee, soep en fruit (je neemt zelf een lunchpakketje mee).

Klankbad (planning volgt)
Een ontspanning waarbij je je laat onderdompelen in en meevoeren met de klanken van klankschalen, andere instrumenten en de menselijke stem; een ontspanning die je raakt tot in de diepere lagen van jezelf.

Voorwaarden voor deelname:

  • Aanmelding per e-mail; deelname gebeurt op volgorde van aanmelding (vol is vol!)
  • Je inschrijving is definitief na ontvangstbevestiging van je aanmelding. Je verplicht je hiermee tot betaling van de workshop (uiterlijk een week vóór aanvang), OOK als je tussentijds je deelname annuleert. Reeds betaalde bijdrage(n) worden niet gerestitueerd
  • Betaling per bank, uiterlijk een week vóór aanvang van de workshop, onder vermelding van: datum en titel workshop(s); vermeld a.u.b. je (achter)naam als deze afwijkt van die van de eerste rekeninghouder!
  • Bij annulering van een workshop door Yoga Uden wordt een alternatieve datum gezocht of volgt terugstorting van de bijdrage aan de deelnemers
Schuiven naar boven