Yoga-Uden Logo

Workshops najaar 2018

Alle workshops worden verzorgd door Katinka en vinden plaats bij Yoga Uden, tenzij anders vermeld. De genoemde tijden zijn inclusief theepauze(s).

 

Stiltedag (zondag 28 oktober; 10:00 16:00; bijdrage 50,-)

Een dag niet praten, met mensen om je heen, heb je dat al eens gedaan? Dat lijkt misschien lastig, maar met yoga, meditatie, muziek, een stiltewandeling en meditatieve activiteiten gaat dit eigenlijk vanzelf. Je ervaart hoe fijn het kan zijn urenlang in stilte te zijn. Een ontspannen en inspirerende dag voor jezelf!

Neem een lunchpakketje mee; thee, soep en fruit zijn aanwezig.

 

Vooroverbuigingen (donderdag 29 november; 19:30 22:00; bijdrage 20,-)

Een gevarieerde yogaworkshop waarin deze groep yogahoudingen centraal staat. Na uitleg over de werking en een aantal voorbereidende oefeningen gaan we aan de gang met verschillende voorwaartse buigingen, met n houding in het bijzonder: de hoofd-naar-kniehouding (Janusirsasana).

Je krijgt een uitwerking van de oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan!

 

Klankbad (donderdag 20 december; 19:30 21:30; bijdrage 20,-)

Een ontspanning waarbij je je laat onderdompelen in en meevoeren met de klanken van klankschalen, andere instrumenten en de menselijke stem; een ontspanning die je raakt tot in de diepere lagen van jezelf.

 

LET OP:

  Aanmelding per e-mail; deelname gebeurt op volgorde van aanmelding (vol is vol!)

  Je inschrijving is definitief na ontvangstbevestiging van je aanmelding. Je verplicht je hiermee tot betaling van de workshop (uiterlijk een week vr aanvang), OOK als je tussentijds je deelname annuleert. Reeds betaalde bijdrage(n) worden niet gerestitueerd

  Betaling per bank, uiterlijk een week vr aanvang van de workshop, onder vermelding van: datum en titel workshop(s); vermeld a.u.b. je (achter)naam als deze afwijkt van die van de eerste rekeninghouder!

  Bij annulering van een workshop door Yoga Uden wordt een alternatieve datum gezocht of volgt terugstorting van de bijdrage aan de deelnemers

 

Workshop op maat

Staat er een bedrijfsuitje voor de deur, een familie- of vriendendag?

Heb je te maken met grote druk op het werk of priv?

Denk dan eens aan een yogaworkshop, klankbad of een mantrabijeenkomst in eigen kring! Informeer naar de mogelijkheden!

 

YOGA UDEN

Goed voor lichaam en geest!

Contact